Du er her:

Etter- og videreutdanning

Det finnes flere muligheter for etter- og videreutdanning. Her er noen som er tilbud som er skreddersydd for matindustrien.

KURS


Grunnkurs ledelse

10 studiepoeng

Kurset passer for personer som har eller er aktuelle for ledende funksjoner i bedriften, eller som av andre grunner vil ha nytte av en bred og grunnleggende opplæring i ledelsestema

Les mer


HACCP-kurs

Kurset er aktuelt for ansvarlige i bedriften, deltakere i HACCP-grupper eller personer innen forvaltning og tilsyn av mat.

Les mer p√• NMBU - Senter for etter- og videreutdanning


Sensorikk

Sensorikk passer for personer som har, eller vil f√•, ansvar for planlegging og gjennomf√łring av sensoriske analyser. 

Les mer


Kvalitetsledelse

15 studiepoeng

Kurset passer for leder av en organisasjon, virksomhet eller et virksomhetsområde, og for alle medarbeidere som skal tilrettelegge for kvalitetsarbeid.

Les mer


Nettkurs i organisasjon og ledelse

10 studiepoeng

Dette er et grunnkurs i organisasjon og ledelse. Kurset gir deltakerne formell kompetanse og verkt√ły for √• forst√• hvordan organisasjoner fungerer og innblikk i hvordan man kan forbedre seg som leder. 

Les mer


Basiskurs i emballering

Kurset passer for alle jobber med problemstillinger knyttet til emballering.

Les mer


Hygiene og mattrygghet

10 studiepoeng

Kurset passer for personer som har ansvar for kvalitetssystemer, renhold og hygiene, eller som er ny i trygg mat-arbeidet.

Les mer p√• NMBU - Senter for etter- og videreutdanning


Diplomutdanning i kj√łttfag

10 studiepoeng

Kurset er rettet mot fagarbeidere i kj√łttbransjen som √łnsker √• oppgradere sin faglige kompetanse.

Les mer p√• NMBU - Senter for etter- og videreutdanning


Diplomutdanning for bakere

5 studiepoeng

Kurset skal gi kunnskaper og forståelse som er viktig for kvalitetsarbeid og innovasjon i bakeribedrifter.

Les mer

 

 

 

MASTERUTDANNING


Erfaringsbasert masterprogram i industriell matproduksjon

90 studiepoeng

Dette programmet passer for personer som jobber i matindustrien som har en bachelor eller tilsvarende, samt minimum 3 års relevant yrkeserfaring.

Les mer