Du er her:

Ti gode grunner til å jobbe i matbransjen

  • Meningsfylt jobb

    Med en jobb i matbransjen er du med å produsere mat og skape glede til hele Norges befolkning. God smak og kvalitet er viktig.
    Møt Gjermund 

  • En høyteknologisk bransje

    Visste du at kontrollrommet i en matfabrikk er like stort som det du finner på en oljeplattform? 
    Møt Ruben
     

  • Gode muligheter for videreutdanning

    Det er motiverende med jobber der du kan utvikle seg videre. Flere bedrifter gir deg mulighet for videreutdanning.
    Møt Elisabeth

  • Med fagbrev kan du nå langt

    Velger du å ta en yrkesrettet utdanning, f.eks innen matfag eller tekniske fag har du mange muligheter.
    Møt Per

  • Jobb der du bor

    Du trenger ikke flytte på deg for å gå en lysende karriere i møte. Matbransjen har mer enn 2300 bedrifter spredt rundt i hele Norge.

  • Gode arbeidsforhold

    I matbransjen finner du trygge arbeidsplasser og gode arbeidsforhold. 
    Møt Kristian

  • Variert arbeid

    En arbeidsdag i matbransjen er både variert og spennende.
    Møt Arnhild

     

  • Mange jobbmuligheter

    I matindustrien kan du jobbe med alt fra håndverksyrker som baker og slakter til industriell matproduksjon.
    Se Hva vil du bli?

  • Alle må ha mat

    Vil du være med å forvalte verdens viktigste ressurs? Matbransjen er i vekst og trenger flere fagarbeidere og folk med høyere utdanning.
    Møt Ottar

  • For deg som liker skikkelig håndverk

    Matbransjen trenger slaktere, kjøttskjærere, pølsemakere, bakere og konditorer. Du kan også delta i spennendene internasjonale konkurranser.
    Møt Øystein

Give us love